БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛЕВА

ДЖОРДЖИЯ

Част от определенията, с които можем да се опитаме да опишем Джорджия Николова са: автор, духовник, публицист, алхимик, музикант, изобретател… Още на крехка възраст открива публично дълбочината на информацията и знанието, които притежава и до които има достъп. Между издаването на книги и концертите, води лекции, в които говори по различни теми – от алхимията и храненето, през историята и музиката, до Иисус, Твореца и периода, в който живеем в момента. Днес с нея говорим главно за музиката и Goloka Fest #3.

GOLOKA: Джорджия, в чудни времена живеем. В тази връзка името ни Goloka сякаш си идва точно на мястото?

Джорджия: Да! Името, което е свързано с необятната реалност на любовта все повече резонира и с нашата земна реалност! “Голока” ни напомня за любовта, която носим в себе си и можем да споделяме с всички живи същества. Живеем в трудни времена и е прекрасно, когато възраждаме думи и имена от древността, които свързваме с висши идеи. По този начин тази свята древност в Голока започва да живее във всеки, до когото достигне.

GOLOKA: Предстои ни и Goloka Fest #3. Как се отразява една подобна сбирка на Цялото?

Джорджия: За пореден път Goloka Fest заразява много хора с идеята за творчество и колектив, давайки емоция, която липсваше твърде дълго в последната година. Вдъхновението, което остава след фестивала още един път припомня за силата на думите, музиката и колективното.

GOLOKA: Можем ли да гледаме на музиката като на галактически / Вселенски език?

Джорджия: Музиката винаги е била обединяващата сила на живота, между различни нации, религии и култури. Така и фестивалът на Голока обединява творци и артисти, които искат да почувстват необятната любов към музиката и творчеството. Фестивал от такъв характер и с такова име ни отвежда към сътворчество и спонтанно обединение. 

GOLOKA: Има ли всеки инструмент различна енергия?

Джорджия: Всеки музикален инструмент носи различно преживяване, различен пласт от музиката. Така и с хората и изпълнителите, всеки от тях носи различно послание чрез изкуството. По този начин се постига една разнообразна палитра от частите на изкуството и посланието. На фестивал е още по-силно!

GOLOKA: Какви насоки би дала на подраставащите артисти? 

Джорджия: Да бъдат уверени в себе си и да се трудят неуморно. Музиката, както и всяко друго изкуство е като едно цвете, което има нужда от жива вода, за да се развива и расте и така да радва околните с красотата си. Всеки артист има посята идея в душата си, която може да отгледа и да сподели с другите.

GOLOKA: Най-важното, вероятно, си остава чувството, което влага изпълнителят?

Джорджия: Чувството и вдъхновението определят до голяма степен това, което ще бъде предадено на публиката. Атмосферата и заобикалящата енергия дават още една силна емоция, която заразява. Музиката е изградена от много различни идеи, думи, чувства и емоции. По този начин тя носи на всеки това, от което има нужда.

GOLOKA: Кой или кои са твоите любими инструменти?

Джорджия: Трудно е да се избере от толкова много музикални инструменти кой е моят любим, но може би това е сакралният орган, а при всички любими музикални инструменти работи и още един орган – сърцето. 

GOLOKA: Планираш ли музикални прояви в близките месеци?

Джорджия: В момента работя по проект-концерт, свързан с творчеството на Орфей и древната българска култура на Траките, който ще се реализира през октомври и ноември.

GOLOKA: Едно от заниманията ти е свързано с “Астрологичен паспорт”. Разкажи ни накратко какво представлява.

Джорджия: “Астрологичен паспорт” е идея на Силвия Влахова от много години, която реализирахме през 2020-та съвместно.  От тогава издаваме персонална книга, която включва астрология, нумерология и значението на името на всеки човек, нещо като “космичен личен документ”. Във времена на масово объркване това ни помага да опознаваме себе си все повече. Съвсем скоро мислим да добавим и някои музикални допълнения към “Астрологичен паспорт” като музикален превод на името на човека. 

GOLOKA: И един актуален въпрос – с какво е добре да внимаваме в днешно време най-много?

Джорджия: С ежедневното отношение към всички, които познаваме и не познаваме лично. С отношението, което е всеки един от нас и вниманието – то да е в най-градивната за всички посока. По друг начин казано – да внимаваме в отношението си към Цялото и Любовта.

GOLOKA: Благодарим ти за споделянето! Кратко пожелание към читателите?

Джорджия: Пожелавам на всички да се радват на миговете, в които достигат тази вечна безкрайност на любовта, която наричаме “Голока“! Да бъдат вестители на Доброто и да вдъхновяват хората към светли избори.

Повече за Джорджия тук: Instagram / КнигиВидео / “Астрологичен паспорт”

Абонирайте се за НОВИНИТЕ на GOLOKA и станете част от бандата, за да сте в час с всички нови продукти, промоции, събития и интересни #дейни агенти на светлината. За още повече ни следете в инстаграм: @golokawear и @golokagang

 #действай #GoForIt #golokawear #golokagang #golokafest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се, за да си в час

Публикации

ГРАФИТ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ

  Здравейте, приятели! Някои от вас знаят и помнят, други може би не са разбрали или са забравили, но ние ще напомним за нещо велико, което случихме заЕдно миналата 2023-та [...]
Виж повече

ГАЗАРА ЗАВИНАГИ

Хора, загубихме приятел, а българският рап загуби гениален бийтмейкър и МС, което палеше микрофоните, грамофоните и сцените – ГАЗАРА. Хип хопът никога няма да е същият. Правим тази тениска с идеална цел, [...]
Виж повече

СВЕТЪТ НА ЕДНАКВИТЕ

Светът на еднаквите е един проект, обръщащ специално внимание на децата с дислексия, които твърде често остават масово неразбрани. Основна причина затова възниква най-вече поради недостатъчната информираност по въпроса в [...]
Виж повече

Express your love for hip hop, skate and streetwear in just one GO.
#GoForIt

Абонирайте се за електронния ни бюлетин
Goloka burning wear // supported by digifox

Subscribe to our newsletter

Subscribe and get weekly emails about promotinos, hip hop news and other.

JOIN GOLOKA GANG

Sign up to our newsletter and
GET 10% off your first purchase.