БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛЕВА

за нас

НА КРАТКО

GOLOKA е марка за улично облекло, която има дълбоки корени в хип-хоп и скейтборд културите. Идея породила се в резултат на приятелството между рап изпълнителя GERATA
и световноизвестния Fine Graff артист NASIMO.

НАЧАЛОТО


Всичко започна през 2013 г., когато открихме, че имаме една и съща мечта… да обединим талантливи художници със сходни възгледи и да пренесем техните зашеметяващи улични графики върху дрехите, които произвеждаме.

Опаковахме нашата мисия с цялата любов, която имаме в правенето на дрехи с ръчно рисувани дизайни, качествени материали и стилни кройки, за да можем да ги дадем на нашите хора - истинските търсачи на истината.

През годините си сътрудничим с някои от най-умелите улични артисти от цял свят, за да пренесем техните произведения на изкуството върху улично облекло. Дрехите се превръщат в платно на изкуството, което достига лесно до вас.

И сега все още сме тук, растем, учим се с благодарност и следваме пътуването на нашия живот. Ако сте на същия път, със сигурност ще ви срещнем..

ПО-ВИСША ЦЕЛ


Създадохме GOLOKA WEAR за тези, които предприемат действие и ДЕЙСТВАТ, независимо от обстоятелствата. Тези, които преследват своята ПО-ВИСША ЦЕЛ и успяват. За всеки, който не чака и използва всяка минута за собственото си усъвършенстване. GOLOKA цени индивидуалността, креативността и свободата.

ПОЧЕРК И УНИКАЛНОСТ

Бъдете будни, бъдете най-добрите, можете да го направите, просто действайте.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ


Нашите продукти са изработени с грижа и най-високо качество на материите. Ние вярваме, че създаването на дълготрайни продукти е отговорен избор. Като марка, ние се стремим да заемем позиция срещу много от ужасяващите практики на модната индустрия. Дрехите ни се произвеждат в Европа, във фабрики, където традицията, професионализмът и човешкото достойнство имат предимство преди всичко. Ние се грижим за дрехите си, както и за природата, затова нашите продукти са произведени по най-екологичния начин.

лого


Нашето лого е комбинация от горящ диамант в лотосов цвят. Всъщност GOLOKA означава – планетата на ЛЮБОВТА И ЩАСТИЕТО, мястото, където оставаш вечно млад и всичките ти мечти се сбъдват.

РЪЧНО РИСУВАНИ ДИЗАЙНИ


Вие не носите само обичайни дрехи, а улично изкуство. Всички наши проекти са ръчно рисувани от художници на графити и татуировки. Можете да намерите някои от тях на големи стени във вътрешността на града.

КАЧЕСТВО


Най-добрата реклама са качествените стоки, затова нашите продукти са създадени да издържат. Използваме само висококачествени и издръжливи материи, за да Ви доставим едно истинско приятно изживяване за дълготраен период от време.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ


Направете своя GOLOKA продукт уникален, създайте свой собствен детайл. Ако сте наистина голям фен на персонализирането на вашите дрехи, ние ви предлагаме специална оферта. Можете да изберете или създадете свой собствен вътрешен или външен персонализиран етикет. Бъди креативен.

Действай!

ДВУЛИЦЕВИ СУИЧЪРИ


Обичаме да сме подготвени за всичко. Понякога трябва да смените тоалета си много бързо за ежедневни или официални случаи. Ако имате същите проблеми, ние имаме решение за вас. Реверсивни суичъри и якета.

Шт.. тайна! Недей да казваш на никой!

СКРИТИ ДЖОБОВЕ


Ако трябва да запазите нещата си в тайна, ние ви даваме допълнителни скрити джобове, всичко, което трябва да направите, е просто да ги намерите и използвате правилно.

Express your love for hip hop, skate and streetwear in just one GO.
#GoForIt

Абонирайте се за електронния ни бюлетин
Goloka burning wear // supported by digifox

Subscribe to our newsletter

Subscribe and get weekly emails about promotinos, hip hop news and other.

JOIN GOLOKA GANG

Sign up to our newsletter and
GET 10% off your first purchase.