Обслужване на клиенти

Връщане

Ние ценим всеки наш клиент и искаме да бъдете доволни от вашата поръчка. Ако има някаква нередност, нещо, което не Ви е по мярка от даден артикул или някаква друга причина, можете да го върнете, замените или да ви възтановим сумата за него {минус първоначалните разходи за доставка}. Всички артикули са окончателна продажба. Моля изпратете ни имейл като използвате формата за контакт, която се намира на страница “КОНТАКТИ” {линк към нея можете да намерите най-отдолу} в сайта ни или до [email protected], като цитирате номера на вашата поръчка и причината за нейното връщане. ВАЖНО е да ни пишете в рамките на 7 дни от  получаването на вашата поръчка, за да обсъдим възможно най-удобният вариант за връщане или подмяна. Върнатите артикули трябва да бъдат в оригиналната си форма {да не са износени, скъсани или изпрани} и да имат всички оригинални етикети с прикрепена оригиналната фактура. Запазваме си правото да откажем връщане на даден продукт, ако артикулът показва някакви признаци на износване, промени, неправилна употреба или повреда. Продуктите, закупени онлайн, трябва да бъдат върнати чрез онлайн магазина, а артикулите, закупени на място за продажба на дребно, трябва да бъдат върнати съгласно тяхната политика за връщане. Клиентите поемат разходите за изпращането на артикула обратно до Goloka. Goloka не носи отговорност за загубени пратки от куриерските фирми.

Доставка

Нашите цени за доставка се определят директно от използваните спедиторски компании в зависимост от коя част на света поръчвате. Ние не добавяме никакви допълнителни такси за обработка. Корекциите на таксите за доставка на и международните тарифи не се определят и контролират от нас. Всички допълнителни такси върху стоките се определят от това в зависимост в коя държава се изпраща и вашата поръчка.

Обработка на поръчките

Поръчките се обработват от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 ч., с изключение на официалните празници. Всички поръчки се изпълняват в рамките на 48 часа, след като поръчката бъде направена. Сроковете и датите за доставка могат да варират.

Повредени пратки

Ние не носим отговорност за загубени, откраднати или повредени пратики.

 

Общи условия

Достъпът и използването на този уебсайт, както продуктите и услугите, достъпни чрез този уебсайт (заедно „Услуги“), са предмет условията упоменати в („Условия за ползване“). Използвайки нашите Услуги, вие се съгласявате с Общите Условия, които ще бъдат актуализирани периодично. Моля, проверявате тази страница редовно, за да бъдете винаги информирани за всички промени, които сме направили в Условията за Ползване.

Достъпът до този уебсайт е разрешен временно и ние си запазваме правото да оттеглим или изменим тези условия без предизвестие. Ние не носим отговорност, ако по някаква причина този уебсайт не е достъпен за кратък срок или за какъвто и да е период от време. Запазваме си правото да ограничим достъпа до някои части на уебсайта или до целия такъв.

Този уебсайт също така съдържа връзки към други уебсайтове, които не се управляват от Goloka („Свързани сайтове“). Goloka няма контрол върху свързаните сайтове и не поема никаква отговорност за тяхното съдържание, за загуби или щети, които могат да възникнат по време на използването им. Използването на свързаните сайтове ще бъде предмет на Общите условия за използване на нашите услуги, съдържащи се във всеки такъв сайт.

Политика за поверителност

Нашата политика за поверителност, която определя как ще използваме вашата информация, може да бъде намерена в страницата Политика за поверителност. Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате с описаната в него политика и гарантирате, че всички предоставени от вас данни са верни.

Забрани

Не трябва да злоупотребявате с този уебсайт. Няма да: извършвате или насърчавате престъпление; предава или разпространява вирус, троянски конци, червей, логическа бомба или публикува друг материал, който е злонамерен, технологично вреден, в нарушение на доверието или по някакъв начин обиден или неприличен; проникване във всеки аспект на Услуги; повредени данни; причинявате досада на други потребители; нарушават правата на собственост на други лица; изпращайте всякакви нежелани рекламни или промоционални материали, често наричани „спам“; или се опитват да повлияят на производителността или функционалността на каквито и да е компютърни средства на този уебсайт или достъп до тях. Нарушаването на тази разпоредба би представлявало престъпление съгласно Закона за компютърната злоупотреба от 1990 г. Goloka ще докладва за всяко подобно нарушение на съответните компетентни органи и ще им разкрие вашата самоличност.

Ние не носим отговорност за загуби или щети, причинени от хакерска атака и отказ на услуга, вируси или други технологично вредни материали, които могат да заразят вашето компютърно оборудване, компютърни програми, данни или други защитени материали поради използването на този уебсайт или към изтеглянето на какъвто и да е материал, публикуван в него или на уебсайт, свързан с него.

Интелектуална Собственост,Софтуер и Съдържание

Правата на интелектуална собственост върху целия софтуер и съдържание, предоставени ви на този уебсайт или чрез него, остават собственост на Goloka или неговите лицензодатели и са защитени от законите и договорите за авторското право по целия свят. Всички права са запазени от Goloka и неговите лицензодатели. Можете да съхранявате, отпечатвате и показвате съдържанието, предоставено единствено за ваша лична употреба. Нямате право да публикувате, манипулирате, разпространявате или възпроизвеждате по друг начин, под каквато и да е форма, всяко съдържание или копия на съдържанието, предоставено ви или което се съдържа на този уебсайт, нито можете да използвате такова съдържание във връзка с какъвто и да е бизнес или реклама предприятие.

Нямате право да модифицирате, превеждате, реверсирате, декомпилирате или създавате производни произведения въз основа на какъвто и да е софтуер или придружаваща документация, предоставени от Goloka или неговите лицензодатели. „Goloka“ е търговска марка, принадлежаща на Goloka Ltd. Не е позволено да предоставяте лиценз или съгласие да използвате тази марка по какъвто и да е начин и вие се съгласявате да не използвате тези марки или каквито и да било други такива, които са сходни, без писменото разрешение на Goloka.

Регистрация

Goloka си запазва правото да изтрие даден акаунт, ако някой потребител нарушава някоя от нашите условия по какъвто и да е начин.

Винаги оценяваме вашите отзиви или други предложения за Goloka, но разбирате, че ние можем да ги използваме без никакво задължение да ви компенсираме за тях (както нямате ангажимент и да ги предлагате).

Условия за продажба

Като направите поръчка, вие се съгласявате да закупите наш продукт при спазването на следните условия. Всички поръчки зависят от наличността и потвърждението на цената по време на поръчка.

Времето за изпращане на продуктите може да варира в зависимост от наличността и всякакви други гаранции или изявления, направени по отношение на сроковете за доставка, които са предмет на закъснения, произтичащи от независими от нас причини, за които ние не носим отговорност. Моля, вижте нашата политика за таксите за доставка, както и допълнителна информация.

За да направите поръчка в Goloka, трябва да притежавате валидна кредитна или дебитна карта, издадена от легитимна банка. Goloka си запазва правото да откаже всяко ваше искане. Ако поръчката Ви бъде приета, ние ще Ви информираме по имейл и ще потвърдим самоличността на страната, с която сте сключили договор. Това обикновено е Goloka или в някои случаи може да бъде трета страна. Когато е сключен договор с трета страна, Goloka не действа нито като агент, нито като упълномощител, а договорът се сключва между вас и тази трета страна и ще бъде предмет на условията за продажба, които ви предоставят. Когато направите поръчка, вие се ангажирате, че всички данни, които ни предоставяте, са верни и точни, че сте упълномощен потребител на кредитната или дебитната карта, използвана за извършване на вашата поръчка, и че има достатъчно средства за покриване на разходите за стоките. Цената на чуждестранните продукти и услуги може да варира. Всички цени на продуктите подлежат на промени.

Нашият договор

Когато направите поръчка, ще получите имейл с потвърждение за получаване на вашата поръчка и фактура. Този имейл ще бъде само потвърждение и няма да представлява прием на вашата поръчка. Договор между нас за закупуване на стоки няма да бъде сключен, докато плащането ви не бъде одобрено от нас и ние дебитираме вашата кредитна или дебитна карта.

Ценообразуване и наличност

Докато се опитваме да гарантираме, че всички подробности, описания и цени, които се показват на този уебсайт, са точни, може да възникнат грешки. Ако открием грешка в цената на всяка стока, която сте поръчали, ние ще ви информираме за това възможно най-скоро и ще ви дадем възможност да потвърдите отново поръчката си на правилната цена или да я анулирате. Ако не можем да се свържем с вас, ще третираме поръчката като анулирана. Ако искате да се откажете от поръчката, но вече сте направили плащане, ние ще възтановим заплатената сума. Където е приложимо, цените са с включено ДДС. Разходите за доставка ще бъдат начислени допълнително; такива допълнителни такси са ясно показани, когато е приложимо, и включени в „Общи разходи“.

Услугата може да съдържа типографски грешки, други грешки или неточности и може да не е пълна или актуална. Следователно си запазваме правото да коригираме всички грешки, неточности или пропуски и да променяме или актуализираме информацията по всяко време без предварително уведомление. Ние си запазваме правото да откажем да изпълним поръчки, които можете да направите въз основа на информация за Услугата, която може да съдържа грешки или неточности, включително, без ограничение, грешки, неточности или остаряла информация относно цените, доставката, условията за плащане, или политиката за връщане.

Плащане

След получаване на вашата поръчка, ние извършваме стандартна проверка за предварително разрешение на вашата платежна карта, за да се уверим, че има достатъчно средства за изпълнение на транзакцията. Стоките няма да бъдат изпратени към спедиторските фирми, докато не бъде извършена тази проверка. Вашата карта ще бъде дебитирана след като поръчката бъде приета.

Кодове за отстъпки

Промоционални кодове за отстъпки – Можем от време на време да предлагаме промоционални кодове за отстъпки, които могат да се прилагат по отношение на всякакви или определени определени покупки, направени чрез този уебсайт.

Условията за използване на които и да е код за отстъпка, ще бъдат посочени по време на издаването.
Условията са свързани с всички промоции, състезания и кодове за отстъпки на Goloka (освен ако не е посочено друго).

За една поръчка може да се използва само един промоционален код.

За артикулите Primark не могат да бъдат използвани кодове за отстъпки и промоции. Може да се прилагат и други избрани изключения на марки.

Промоционалният код не може да се използва след направена поръчка.

Отказ от отговорност

Материалите, показани на този уебсайт, се предоставят без никакви гаранции и условия относно тяхната точност. Освен ако не е изрично посочено обратното в максимално разрешената от закона степен, Goloka и нейните доставчици, доставчици на съдържание и рекламодатели изрично изключват всички условия, гаранции и други условия, които иначе биха могли да бъдат посочени от закон, общ закон или закон за справедливост и не носи отговорност за каквито и да е щети, включително, но без да се ограничава до каквито и да било преки, косвени, специални, последващи, наказателни или случайни щети, или щети за загуба на употреба, печалби, данни или други нематериални активи, щети върху репутация или репутация или разходи на поръчки на заместващи стоки и услуги, произтичащи от или свързани с използването, невъзможност за използване, изпълнение или откази на този уебсайт или свързаните сайтове и всякакви материали, публикувани на тях, независимо дали такива вреди са били предвидими или са възникнали в договор, непозволено увреждане , собствен капитал, реституция, по закон, по общото право или по друг начин. Това не засяга отговорността на Goloka за смърт или телесна повреда, произтичаща от небрежност, нито за измамно представяне, невярно представяне на основен въпрос или друга отговорност, която не може да бъде изключена или ограничена съгласно приложимото законодателство.

Връзка към този уебсайт

Можете да направите връзка към нашата начална страница, при условие че правите това по справедлив и законен начин и не накърнява репутацията ни или да се възползвате от нея, но не трябва да установявате връзка по такъв начин, за да предлагате някаква форма на асоцииране, одобрение от наша страна, когато такова не съществува.

Не трябва да установявате връзка от уебсайт, който не е ваша собственост.

Този уебсайт не трябва да бъде поставен в рамка на който и да е друг сайт, нито можете да създавате връзка към която и да е част от този уебсайт, различна от началната страница. Ние си запазваме правото да оттеглим разрешението за линкване без предизвестие.

Отказ от отговорност относно собствеността върху търговски марки, изображения на личности и авторски права на трети страни
С изключение на случаите, когато изрично е посочено противното, всички лица (включително техните имена и изображения), търговски марки на трети страни и изображения на продукти, услуги и / или местоположения на трети страни, представени на този уебсайт, по никакъв начин не са свързани, свързани или свързани с ASOS и вие не трябва да разчитате на съществуването на такава връзка или принадлежност. Всички търговски марки / имена, представени на този уебсайт, са собственост на съответните собственици на тези търговски марки. Когато се посочва търговска марка или име на бранд, се използва единствено за описване или идентифициране на продуктите и услугите и по никакъв начин не е твърдение, че такива продукти или услуги са одобрени или свързани с Goloka.

Обезщетение

Вие се съгласявате да обезщетите, защитите и запазите Goloka, нейните директори, служители, служители, консултанти, агенти и свързани лица от всякакви и всички искове на трети страни, отговорност, щети и / или разходи (включително, но не само, правни такси), произтичащи от използването на това.

Вариация

Goloka има право по своя преценка по всяко време и без предизвестие да изменя, премахва или променя продуктите си или която и да е страница на този уебсайт.

Невалидност

Ако някоя част от Условията за ползване е неприложима (включително която и да е разпоредба, в която изключваме нашата отговорност към Вас), изпълнението на която и да е друга част от Условията за ползване няма да бъде засегната от всички останали клаузи, които остават в сила. Доколкото е възможно, когато някоя клауза / подклауза или част от тях може да бъде отделена, за да направи останалата част валидна, клаузата трябва да се тълкува по съответния начин. Като алтернатива вие се съгласявате клаузата да бъде коригирана и тълкувана по такъв начин, че да наподобява първоначалното значение на клаузата / подклаузата, както е разрешено от закона.

Оплаквания

Ние прилагаме процедура за разглеждане на жалби, която ще използваме, за да се опитаме да разрешим спорове, когато възникнат за първи път: моля, уведомете ни, ако имате оплаквания или коментари.

Отказ

Ако нарушите тези условия и ние не предприемем никакви действия, все пак ще имаме право да използваме нашите права и средства за защита във всяка друга ситуация, в която нарушите тези условия.
Приложимо право и юрисдикция

Тези условия трябва да се тълкуват в съответствие със законите на България и в случай на спор или иск, свързани с тези условия, този спор или иск ще бъде предмет на изключителната юрисдикция на българските съдилища.

Цялото споразумение

Горните Общи условия представляват цялостното споразумение на страните и заменят всички предишни и едновременни споразумения между вас и The Grifters Ltd. Всяко отказване от която и да е разпоредба от Условията за ползване ще влезе в сила само ако е в писмена форма и подписано от собственика на Goloka.

Политика за етичен кодекс

Като уважаван и доверен бизнес, ангажиран да предлага на своите клиенти висококачествени продукти, Goloka се задължава да гарантира, че доставчиците и спедиторските фирми ще спазват Етичният кодекс.

Очакваме нашите доставчици да осигуряват постоянно среда, която защитава здравето и безопасността на техните служители и основните права на човека.

Очаква се всички доставчици да спазват националните трудови закони и разпоредби, като обръщат особено внимание на:

– Минимална възраст на служителите
– Свободно избрана работа
– Здраве и безопасност
– Свобода на сдружаване и право на колективно договаряне
– Без дискриминация
– Без грубо или нехуманно отношение
– Работни часове
– Тарифи на заплащане

Условия на работа

Goloka никога няма съзнателно да доставя стоки от държави, които нарушават горните принципи. Очакваме също така нашите доставчици да внедрят тези принципи, при работата с техните служители.

Поради понякога сложния характер на куриерските фирми, не винаги е възможно да се наблюдават и контролират условията на всеки индивид, участващ в производството на нашите продукти. Въпреки това, тъй като Goloka продължава да расте, тя осъзнава важността да бъде активна и да прави всичко по силите си, за да подкрепи правата на лицата, участващи в производството на нейните продукти.

Вашата поверителност

Goloka се ангажира изцяло да защитава поверителността на посетителите и клиентите на сайта. Членовете на екипа на Goloka са самите клиенти на други интернет сайтове и напълно оценяват и зачитат важността на поверителността в Интернет. Няма да разкриваме информация за нашите клиенти на трети страни, освен когато тя е част от предоставянето на услуга за вас – напр. организиране на изпращане на продукт до вас, извършване на проверки за кредит и други мерки за сигурност и за целите на проучване и профилиране на клиенти или когато имаме вашето изрично разрешение за това. По всяко време можете да се свържете с нас и да поискате информацията ви да бъде изтрита и ние ще го направим възможно най-скоро, разбира се безплатно

Вашето съгласие

Няма да продадем вашето име, адрес, имейл адрес, информация за кредитна карта или лична информация на трета страна без ваше разрешение, но не можем да носим отговорност за действията на сайтове на трети страни, чрез които може да сте свързали или е насочен към уебсайта на Goloka.

Комуникация и маркетинг

Ако сте направили покупка от нашия магазин, ние можем да ви информираме за нашите най-нови продукти, новини и специални оферти по имейл, поща и телефон. Всички членове на Goloka имат възможност да се откажат от получаването на маркетингови съобщения от нас и / или избрани трети страни. Ако не желаете да получавате маркетинг съобщения и / или избрани трети страни, трябва да се свържете с нас и ние ще ги спрем незабавно или щракнете върху връзката „отписване“ във всички имейл съобщения, които бихме могли да ви изпратим.

Бисквитки

Бисквитката е малък информационен файл, който се изпраща на вашия компютър, мобилно устройство или таблет, когато посещавате даден уебсайт и той ще разпознае вашето устройство при бъдещи посещения. Тези типове файлове изпълняват редица различни задачи, като запомнят вашите предпочитания и избрани елементи, помагат ви да подобрите практическата работа на даден сайт, както и се опитват да гарантират, че рекламите или офертите, които виждате онлайн, са по-подходящи за вас. Тези „бисквитки“ могат да бъдат разделени на 4 вида, всеки от които е посочен по-долу.

Категория 1:

Строго необходими „бисквитки“ Тези „бисквитки“ са от съществено значение, за да се даде възможност на сайта да предоставя услуги, които сте поискали, като например запомняне на елементите на вашата количка за пазаруване.

Категория 2:

Бисквитки за ефективност – този тип събира анонимна информация за това как хората използват сайта и данните се обединяват с други потребители, за да ни позволи да подобрим работата на сайта. Например използваме бисквитки на Google Analytics, за да ни помогне да разберем как клиентите достигат до на нашия сайт, да разглеждат или използват нашия сайт и да подчертаваме области, в които можем да подобрим навигацията, пазаруване и маркетингови кампании. Данните, съхранявани от тези бисквитки, никога не показват лични данни, от които може да се установи вашата индивидуална идентичност.

Категория 3:

Функционални бисквитки – те запомнят изборите, които правите, като език, параметри за търсене като размер, цвят или продуктова линия. След това те могат да се използват, за да ви осигурят по-добро преживяване, по-подходящо при избора ви и да направят посещенията по-съобразени и приятни. Информацията също се обединява с други потребители на анонимна основа, за да ни даде възможност да подобрим начина на работа на сайта. Например нашата функция „Запазени елементи“ използва „бисквитка“, за да запомни продуктите, които сте изразили желание да запазите, докато разглеждате нашия уебсайт.

Категория 4:

Насочване на бисквитки или рекламни бисквитки – тези бисквитки събират информация за вашите навици на сърфиране, за да направят рекламата подходяща за вас и вашите интереси. Те помнят уебсайтовете, които сте посетили, и че информацията се споделя с други страни, като рекламодатели. Можете да промените настройките на вашия браузър, за да предотвратите съхраняването на бисквитки на вашия компютър или мобилно устройство без вашето изрично съгласие. Разделът “Help” на вашия браузър обикновено предоставя подробности за това как да управлявате настройките на бисквитките.

Статистика на сайта

Можем да разкрием обобщена, анонимизирана статистика за броя на посетителите на този уебсайт или за броя на направените покупки според изискванията на нашите инвеститори. Използваме независима измервателна и изследователска компания за събиране на данни относно посетителите на този уебсайт от наше име, като използваме бисквитки и код, вградени в сайта. Както „бисквитките“, така и вграденият код предоставят статистическа информация за посещенията на страници на сайта, продължителността на индивидуалния преглед на страниците, пътищата, преминати от посетителите през сайта, данни за настройките на екрана на посетителите и друга обща информация. Goloka използва и съхранява този тип информация, както и тази, получена от други бисквитки, използвани на сайта, за да подобри услугите за своите потребители. Допълнителна информация относно начина, по който тази информация се получава и използва, може да бъде получена, като се свържете с нас.

Защита на вашата сигурност

Можем да използваме предоставената от вас лична информация, за да извършим подходящи проверки за борба с измамите. Личната информация, която предоставяте, може да бъде разкрита на кредитна справка или агенция за предотвратяване на измами, която може да съхранява тази информация. Това се прави само за потвърждаване на самоличността ви – кредитна проверка не се извършва и кредитният ви рейтинг не влияе.

Трансфери на вашата информация

Информацията, която събираме от вас, може да бъде прехвърлена и съхранявана в дестинация извън Европейското икономическо пространство („ЕИП“). Тя може да бъде обработена и от персонал, работещ извън ЕИП, който работи за Goloka или някой от нашите доставчици. Такава обработка може, например, да е необходима, за да се изпълни вашата поръчка, да се обработят данните ви за плащане или да се предоставят услуги за поддръжка.

За съжаление, предаването на информация чрез интернет не е напълно сигурно. Ще направим всичко възможно, за да защитим вашите лични данни, но не можем да гарантираме сигурността на данните, предавани на нашия сайт; всеки обмен е на ваш риск. След като получим вашата информация, ще използваме строги процедури и функции за сигурност, за да се опитаме да предотвратим неоторизиран достъп.

Разкриване на вашата информация

Можем да разкрием вашата лична информация на която и да е от нашата група компании. Можем също така да разкрием вашата лична информация на трети страни: в случай, че Goloka продава или купува някакъв бизнес или активи; ако Goloka или по същество всичките й активи са придобити от трета страна, в този случай личните данни, които съхраняваме за нашите клиенти, могат да бъдат един от прехвърлените активи; или ако сме длъжни да разкрием или споделим вашите лични данни, за да се съобразим с каквито и да е законови задължения, или за да приложим или приложим нашите условия на; или за защита на правата, собствеността или безопасността на Goloka, нашите клиенти или други. Това включва обмен на информация с други компании и организации за целите на защитата от измами и намаляване на кредитния риск.

Сайтове от трети страни

Нашият сайт може да съдържа връзки към и от уеб сайтове на нашите партньорски мрежи, рекламодатели и други трети страни. Ако следвате връзка към някой от тези уеб сайтове, моля, имайте предвид, че те имат свои собствени политики за поверителност и ние не поемаме никаква отговорност за тях. Моля, проверете тези условия, преди да изпратите личните си данни на тези уеб сайтове.

Проверка на вашите данни

Ако желаете да проверите данните, които сте предоставили на Goloka, можете да го направите, като се свържете с нас чрез имейл адрес или адреса, посочен по-долу. Нашите процедури за сигурност гарантират, че можем да поискаме доказателство за вашата самоличност, преди да разкрием тази информация. Това доказателство за самоличност ще бъде под формата на вашия имейл адрес и парола, предоставени при регистрацията. Следователно трябва да пазите тази информация в безопасност, тъй като ще носите отговорност за всяко действие, което предприемаме в отговор на искане от някой, използващ вашия имейл и парола. Силно препоръчваме да не използвате функцията за запаметяване на паролата в браузъра, тъй като това ще позволи на други хора, използващи вашето устройство, да имат достъп до вашата лична информация.

Свържете се с нас

Goloka (на адреса по-долу) е администратор на данни за целите на Закона за защита на данните от 1998 г.

Имате право на достъп до информацията, която Goloka притежава за вас и вашето право на достъп може да бъде упражнено в съответствие със закона. Можете да подадете заявка безплатно, но в зависимост от личната информация, която поискате, ние можем да наложим такса за възстановяване на нашите разходи, като ви предоставим подробности за информацията, която съхраняваме за вас. Ще Ви уведомим за всяка такава промяна след получаване на Вашето искане за достъп и ще потвърдим дали искате да продължите и да платите такава такса.

Винаги се радваме да чуем мнението на нашите клиенти (дори, ако то е негативно). Винаги сме благодарни за времето, което прекарвате, предоставяйки ни знанията, от които се нуждаем, за да гарантираме, че нашите клиенти са напълно доволни – искаме да се върнете на сайта и да ни препоръчате на вашите приятели и семейство. Ако имате някакви въпроси или отзиви относно това твърдение или ако искате да спрем да обработваме вашата информация, моля, не се колебайте да се свържете с нашият екип за обслужване на клиенти, който с удоволствие ще отговори на всички ваши въпроси .

Можете да се свържете с обслужване на клиенти като ни пишете директно от формата за контакт, която се намира на страница “КОНТАКТИ” {линк към нея можете да намерите най-отдолу} в сайта ни или до [email protected]

Pin It on Pinterest

0
  0
  ВАШАТА ПОРЪЧКА
  Не сте избрали продуктОбратно към магазина
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   fxglk Get 10% off Filmadelyx
   glk Get 10% off Еднократен код за 10% отстъпка
   glk10 Get 10% off
   glkab20 Get 20% off Aleksandra Bobanova
   glkan20 Get 20% off Andreaq Nankova
   glkap20 Get 20% off Alexander Petkov
   glkas20 Get 20% off Asya Shumelova
   glkbr20 Get 20% off
   glkdd20 Get 20% off Dimcho Dimov
   glkdg20 Get 20% off Dimitar Goranov
   glkdt20 Get 20% off Djuliana Toneva
   glkep20 Get 20% off Elena Petkova
   glkgs20 Get 20% off Gradimir Stoyanov
   glkjb20 Get 20% off Jorkata Brat
   glkkad20 Get 20% off Kamen Dimitrov
   glkkd20 Get 20% off Kristina Delcheva
   glkkm20 Get 20% off Kristiyan Marinov
   glkks20 Get 20% off
   glklb20 Get 20% off Lora-Maria Boycheva
   glkms20 Get 20% off Milen Stoilov
   glkod20 Get 20% off Darena Decheva
   glkpm20 Get 20% off Preslav Manolov
   glksb20 Get 20% off Stefan Bakargjiev
   glksh20 Get 20% off Seleydin Hasanov
   glkss20 Get 20% off Slavena Stefanova
   glkst20 Get 20% off Sofiya Terziiska
   glkstt20 Get 20% off Stanislav Tashkov
   glktb20 Get 20% off
   glktk20 Get 20% off Tsveta Komitska
   glkvi20 Get 20% off Vasil Iliev
   glkvv20 Get 20% off Vasil Velev
   glkya20 Get 20% off Yasen Avramov
   ilkoglk Get 10% off Ilko Iliev X Disater Arts
   krisriska Get 10% off Kris Riska
   ninio Get 10% off
   oliaglk10 Get 10% off
   pappychan Get 10% off Pappy Pafkata
   v!k!glk Get 10% off Viktoriya Tsvetanova
   Unavailable Coupons
   46frlnby Get 10% off
   aqawymyu Get 10% off
   az4niaq5 Get 10% off
   bjm5ccey Get 10% off
   c2lvp3dr Get 10% off
   cveti10 Get 10% off
   cvumbown Get 10% off
   diana10 Get 10% off
   eeznc9ds Get 10% off
   eoxyegr5 Get 10% off
   ey83slu1 Get 10% off
   fcbijqko Get 10% off
   g2ntuthn Get 10% off
   glk4life Get 20% off
   glk4lifeg Get 20% off
   hskfujn8 Get 10% off
   isleep10 Get 10% off
   llxpdjl5 Get 10% off
   maggie10 Get 10% off
   nfyzn6bg Get 10% off
   nina10 Get 10% off
   oasej072 Get 10% off
   ocjlg4je Get 10% off
   okfjxngk Get 10% off
   ozw5w90x Get 10% off
   pdkidyhp Get 10% off
   pdkijf9d Get 10% off
   pigvphmn Get 10% off
   pzjwrs1z Get 10% off
   qoriwcj9 Get 10% off
   ru4937qh Get 10% off
   ruvubn2p Get 10% off
   scztjalt Get 10% off
   sq72xcz3 Get 10% off
   szk8bhps Get 10% off
   vymqjnp0 Get 10% off
   wqmnhzen Get 10% off
   x9gefoup Get 10% off
   x9vdo48f Get 10% off
   xqamcjdq Get 10% off
   zhp2n7z9 Get 10% off