БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛЕВА

ОБЩИ ПРАВИЛА

ОТНОСНО ПРОДУКТИ

АРТИКУЛ, КОЙТО ИСКАМ Е ИЗЧЕРПАН. КАК ЩЕ РАЗБЕРА ДАЛИ СЕ ПОДНОВЯВА?

Горещо препоръчваме да се регистрирате, за да бъдете уведомени, когато желаният от вас артикул ще бъде презареден. Можете да направите това, като разгледате артикула, който ви интересува, изберете размера, който искате, и щракнете върху бутона „уведомете ме, когато е наличен“. Просто въведете вашите данни и след като вашият артикул бъде презареден, ще бъдете уведомени по имейл.

 

ПОЛУЧИХ ГРЕШНИЯ ПРОДУКТ. КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ?

Съжаляваме да научим, че сте получили грешен продукт. Моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашата форма за контакт и ние ще се опитаме да поправим това за вас възможно най-бързо.

Не забравяйте да запишете номера на поръчката си и да прикачите снимка на дрехите, които сте получили.

Ще се опитаме да поправим това за вас възможно най-бързо.

 

ОТНОСНО ПОРЪЧКИ

 

МОГА ЛИ ДА ОТМЕНЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Ако искате да анулирате поръчката си, ще трябва да изпратите съобщение до нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашия формуляр за контакт, включително номера на вашата поръчка. Въпреки това, ако вашата поръчка вече е избрана, опакована или изпратена, няма да е възможно да я анулирате.

 

МОГА ЛИ ДА ПРОМЕНЯ ПОРЪЧКАТА СИ?

Веднъж направена поръчка, не е възможно да я промените. Препоръчваме да направите нова поръчка при нас и да върнете неправилната поръчка.

МОГА ЛИ ДА СМЕНЯ АДРЕСА СИ ЗА ДОСТАВКА?

Ако искате да промените или поправите своя адрес за доставка, ще трябва да изпратите заявка до нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашата форма за контакт, включително номера на вашата поръчка. Не забравяйте да включите правилния адрес за доставка. Въпреки това, ако вашата поръчка вече е избрана, опакована или изпратена, няма да е възможно да я промените или поправите.

 

НЕ ПОЛУЧИХ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ПО ИМЕЙЛ, КОГАТО НАПРАВИХ ПОРЪЧКАТА СИ. КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ?

Ако не сте получили потвърждение по имейл след като сте направили поръчка, първо препоръчваме да проверите папките си с нежелана поща и спам. Ако все още не можете да го намерите, моля, изпратете съобщение до нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашата форма за контакт, за да можем да идентифицираме проблема и да ви изпратим нов имейл за потвърждение на поръчката.

 

КАК МОГА ДА ПРОСЛЕДЯ ПОРЪЧКАТА СИ:

Щракнете тук, в случай че искате да знаете как да проследите поръчката си.

 

ОТНОСНО ПЛАЩАНИЯ

 

КОГА ЩЕ БЪДЕ ДЕБИТРАНА ПЛАЩАНЕТО ОТ МОЯТА СМЕТКА?

Плащането за вашата поръчка ще бъде дебитирано в момента, в който поръчката е направена.

 

КАК ДА ЗАКУПЯ КАРТА ЗА ПОДАРЪК?

Можете да поръчате своята подаръчна карта GOLOKA, като щракнете върху бутона „ПОДАРЪЧНА КАРТА“ в раздела КАТЕГОРИИ в долната част на този уебсайт или като щракнете директно тук. Нашите карти за подарък се доставят по имейл с инструкции за осребряването им при плащане.

 

ОТНОСНО ДОСТАВКА

 

МОЯТ НОМЕР ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НЕ РАБОТИ?

Ако вашият номер за проследяване не работи, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашата форма за контакт. Нашият екип за обслужване на клиенти ще разреши това за вас възможно най-бързо. 

 

МОЯТ НОМЕР ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ ПОКАЗВА, ЧЕ ПОРЪЧКАТА МИ Е ДОСТАВЕНА, КОГАТО НЕ Е. КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ?

Моля, проверете при вашите съседи и всеки друг, който живее с вас, за да видите дали са го получили от ваше име. Можете също така да проверите на всяко безопасно място, където колетът може да е бил оставен.

Ако все още не можете да намерите пратката, моля, свържете се с местния офис на DHL, като предоставите номера на товарителницата си или с нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашата форма за контакт.

 

МОГА ЛИ ДА ПРЕНАСОЧА МОЯ ПАКЕТ КЪМ ДРУГ АДРЕС?

След като поръчката бъде изпратена, не е възможно да я пренасочим към нов адрес за доставка.

 

ОЩЕ ОЧАКВАМ ПОРЪЧКАТА СИ

Очакваната ви дата за доставка изтече ли? Моля, изчакайте няколко допълнителни дни, за да бъде доставена вашата поръчка (особено в натоварените часове). Нашите превозвачи винаги правят всичко възможно, за да ви доставят поръчката ви, така че не забравяйте да следите връзката си за проследяване за най-новите актуализации.

Моля, обърнете внимание, че международната стандартна доставка отнема между 5 и 21 дни.

Ако поръчката ви не пристигне или липсва нещо, моля, уведомете ни в рамките на 30 дни от датата, до която поръчката ви трябва да бъде доставена и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем. Ако не ни уведомите в рамките на 30 дни, няма да можем да проучим или заменим липсващи елементи.

 

ОТНОСНО ВРЪЩАНИЯ

 

МЕЖДУНАРОДНО ВРЪЩАНЕ

Сключихме сделка с DHL Express да вземем пакета от произволен адрес по ваш избор и да ни го върнем в рамките на 3-5 работни дни. Тази опция за връщане не е безплатна, но разходите излизат по-евтини от изпращането обратно чрез местната поща. За да настроите връщане, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашата форма за контакт или на [email protected]

Също така имате възможност да изпратите връщането си чрез куриер по ваш избор, като таксата за връщане трябва да бъде покрита от вас. Съветваме ви да опаковате сигурно връщането си и да използвате услуга за проследяване на доставка, тъй като не можем да носим отговорност за артикули, изгубени или повредени по време на транспортиране. Моля, също така се уверете, че отбелязвате всяко връщане като „върнати стоки“ във всички пощенски или митнически формуляри. Освен това всички мита, възникнали поради неправилни митнически декларации, ще бъдат приспаднати от окончателното ви възстановяване.

 

АКО ИЗБЕРА ДА ВЪРНА ЧРЕЗ КУРИЕР ПО ИЗБОР

Ако решите да върнете нежелания си артикул/и чрез куриер по ваш избор, моля, уверете се, че сте отпечатали следните подробности върху лист хартия и го поставили в пратката си:

 

  • Номер на поръчка;

  • Пълно име;

  • Върната референция(и) на артикул;

  • Причина за връщане.

Все пак трябва да ни информирате чрез нашата форма за контакт или на [email protected]

МОГА ЛИ ДА ЗАЯВЯ РАЗМЯНА?

В момента не предлагаме обмен. Можем да ви дадем кредит от магазина (под формата на код на електронна карта за подарък), след като получим върнатия ви артикул и можете да направите нова поръчка при нас, ако желаният артикул все още е наличен.

 

КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ОТНЕМЕ ОБРАБОТКАТА НА МОЕТО ВРЪЩАНЕ?

Ако сте направили връщането си чрез DHL Express, връщането ви трябва да отнеме 3-5 работни дни, за да стигне до нашия склад. След това вашето връщане ще бъде проверено за качество и вашето възстановяване/кредит от магазина ще бъде обработен в рамките на 2 работни дни. След като възстановяването ви бъде обработено, ще отнеме до 5 дни, докато средствата постъпят в акаунта ви в зависимост от първоначалния ви метод на плащане.

Ако вашето връщане е получено, но не сте получили кредита си от магазина в рамките на 3 работни дни, първо препоръчваме да проверите вашите имейл папки с нежелана поща и спам за имейл от нас. Ако все още не можете да го намерите, моля, изпратете съобщение до нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашия формуляр за контакт и ние ще изпратим отново вашия кредит за магазина.

КАКВА Е ВАШАТА ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ?

Имате 14 дни за връщане от датата, на която пратката ви е доставена. Ако са изминали 14 дни от извършването на доставката ви, вече няма да можем да приемем връщане.

За да отговаря на условията за връщане, вашият артикул трябва да не е носен с прикрепените оригинални етикети, в оригиналната опаковка. Ако нашият екип за обслужване на клиенти смята, че някоя от тези точки не е изпълнена, по негова преценка е дали артикулът е подходящ за връщане. Ако връщането бъде отказано, артикулът ви ще бъде изпратен обратно до вас.

Подаръчните карти също не отговарят на условията за възстановяване.

Express your love for hip hop, skate and streetwear in just one GO.
#GoForIt

Абонирайте се за електронния ни бюлетин
Goloka burning wear // supported by digifox

Subscribe to our newsletter

Subscribe and get weekly emails about promotinos, hip hop news and other.

JOIN GOLOKA GANG

Sign up to our newsletter and
GET 10% off your first purchase.