БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛЕВА

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ВРЪЩАНЕ

Ние ценим всеки наш клиент и искаме да останете доволни от поръчката си. Ако има някаква нередност, нещо, което не ви харесва в даден артикул или друга причина, можете да го върнете. Ние с радост ще възстановим сумата или ще ви дадем кредит от магазина за всякакви артикули в рамките на 14 дни от получаването. Ако са изминали 14 дни от доставката ви, за съжаление не можем да ви предложим възстановяване на сумата или кредит за магазина. Върнатите артикули трябва да бъдат в оригиналното си състояние {да не са носени, скъсани или изпрани} и да имат всички оригинални етикети с прикачена оригинална фактура. Запазваме си правото да откажем връщане на продукт, ако артикулът показва признаци на износване, промяна, неправилна употреба или повреда.

Подаръчните карти също не подлежат на възстановяване.

За възстановяване на средства - проверете информацията по-долу в зависимост от местоположението на държавата*

 

ЗАМЯНА

В момента не предлагаме обмен. Можем да ви дадем кредит от магазина (под формата на код на електронна карта за подарък), след като получим върнатия ви артикул и можете да направите нова поръчка при нас, ако желаният артикул все още е наличен.

 

ПОЛУЧИХТЕ ГРЕШНИЯ АРТИКУЛ?

Ако получите неправилен артикул в поръчката си, моля, свържете се директно с нашия екип за обслужване на клиенти на info@golokawear.еu

 

ЗАКЪСНЕЛИ ИЛИ ЛИПСВАЩИ ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ

Ако все още не сте получили възстановяване, моля, първо проверете банковата си сметка и се свържете с компанията или банката на вашата кредитна карта. Често има известно време за обработка, преди възстановяването да бъде публикувано.

Ако очаквате кредит от магазина и все още не сте го получили, първо препоръчваме да проверите вашите имейл папки с нежелана поща и спам за имейл от нас. Ако сте направили всичко това и все още не сте получили своето възстановяване/кредит за магазина, моля, свържете се с нас на contact@golokawear.eu

 

МЕЖДУНАРОДНО ВРЪЩАНЕ

Сключихме сделка с DHL Express да вземем пакета от произволен адрес по ваш избор и да ни го върнем в рамките на 3-5 работни дни. Услугата за връщане на DHL струва 22 евро. Тази опция за връщане не е безплатна, но разходите излизат по-евтино от изпращането обратно чрез местната пощенска служба. За да настроите връщане, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашата форма за контакт или на contact@golokawear.eu

Също така имате възможност да изпратите връщането си чрез куриер по ваш избор, като таксата за връщане трябва да бъде покрита от вас. Съветваме ви да опаковате сигурно връщането си и да използвате услуга за проследяване на доставка, тъй като не можем да носим отговорност за артикули, изгубени или повредени по време на транспортиране. Моля, също така се уверете, че отбелязвате всяко връщане като „върнати стоки“ във всички пощенски или митнически формуляри. Освен това всички мита, възникнали поради неправилни митнически декларации, ще бъдат приспаднати от окончателното ви възстановяване. 

ВРЪЩАНЕ В ЕС 

Можете да уредите връщане при нас чрез вашата местна пощенска служба или да се свържете с нас на contact@golokawear.eu, за да организираме получаване от DHL. Услугата за връщане на DHL струва 22 евро.

Всички клиенти от Европейския съюз ще получат пълно възстановяване, ако поръчките им бъдат върнати в рамките на 14 дни от получаването.

Разходите за експресна доставка не се възстановяват*

 

АКО ИЗБЕРА ДА ВЪРНА ЧРЕЗ КУРИЕР ПО ИЗБОР?

Ако решите да върнете нежелания си артикул/и чрез куриер по ваш избор, моля, уверете се, че сте отпечатали следните подробности върху лист хартия и го поставили в пратката си:

 

  • Номер на поръчка:

  • Пълно име:

  • Върнати препратки към артикули:

  • Причина за връщане:

Все пак трябва да ни информирате чрез нашата форма за контакт или на contact@golokawear.eu

 

КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ОТНЕМЕ ОБРАБОТКАТА НА МОЕТО ВРЪЩАНЕ?

Ако сте направили връщането си чрез DHL Express, връщането ви трябва да отнеме 3-5 работни дни, за да стигне до нашия склад. След това вашето връщане ще бъде проверено за качество и вашето възстановяване/кредит от магазина ще бъде обработен в рамките на 2 работни дни. След като възстановяването ви бъде обработено, ще отнеме до 5 дни, докато средствата постъпят в акаунта ви в зависимост от първоначалния ви метод на плащане.

Ако връщането ви е получено, но не сте получили кредита си от магазина в рамките на 2 работни дни, първо препоръчваме да проверите имейл папките си с нежелана поща и спам за имейл от нас. Ако все още не можете да го намерите, моля, изпратете съобщение до нашия екип за обслужване на клиенти чрез нашия формуляр за контакт и ние ще изпратим отново вашия кредит за магазина.

Express your love for hip hop, skate and streetwear in just one GO.
#GoForIt

Абонирайте се за електронния ни бюлетин
Goloka burning wear // supported by digifox

Subscribe to our newsletter

Subscribe and get weekly emails about promotinos, hip hop news and other.

JOIN GOLOKA GANG

Sign up to our newsletter and
GET 10% off your first purchase.