БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛЕВА

Днес ще ви срещнем с една изключително интересна личност, а именно Лиляна Станаилова, с която имаме удоволствието да работим и творим заедно. Провокативна, привлекателна, креативна… едва ли ще ни стигнат епитетите за да опишем напълно образа на тази мулти-талантлива млада жена. Затова започваме директно с въпросите. 

GOLOKA: Здравей, Лили, знаем, че обичаш да се изявяваш и да експериментираш в много различни сфери: снимаш се като модел за световно известни брандове, участваш във филми, занимаваш се с рисуване, правиш скулптури, имаш бранд за дрехи и какво ли още не, но нека да започнем с това, кога и как започна да рисуваш? Завършила ли си рисуване или просто се открихте взаимно?  

Lile: Първият ми спомен е в детската градина, нарисувах лист пълен с цветни пеперуди и запомних реакцията на всички около мен, най-вече на госпожите, както и реакциите вкъщи. След това бях в художествена паралелка в училище, но в последствие учих графичен дизайн, а най-накрая завърших маркетинг ? нищо общо.  

GOLOKA: Какво ти действа най-вдъхновяващо?  

Lile: Светът в главата ми и гениалните хорa! 

GOLOKA: Планираш ли скоро да направиш изложба? 

Lile: Планирам единствено да не спирам да творя ? изложбите са нещо хубаво, но не са задължителни, дигиталният свят предлага безброй възможности за изява и изложбите стават място за социализиране в днешно време.

GOLOKA: Постоянно излизат нови, уникални и ръчно изрисувани от самата теб дрехи и предмети. Какви са целите ти за  бъдещето на lile_studio и lile_casual?

Lile: Развитие е целта ми, знам, че ще ме отведе на най-доброто място!

GOLOKA: Трудно ли е за един артист да оцелява в България, ако разчита единствено на творчеството си, според теб?

Lile: Мисля, че вече всички знаем, че талантът не е достатъчен да не кажа, че дори не е задължителен. Според мен за да се издържа един артист от изкуството си, той самият трябва да се превърне в най-големия си шедьовър. И изкуството му и личността му да бъдат разпознаваеми.

GOLOKA: Имаш ли желание отново да се снимаш в киното, след успешния ти дебют в “Бензин“, режисиран от Асен Блатечки?

Lile: Не съм сигурна. Обмислям заснемането на видео клипове към лични проекти, но киното в България още не ме е завладяло напълно, може би не съм срещнала подходящия екип.

GOLOKA: Може ли да се каже, че предпочиташ да извършваш някоя от дейностите си по-специално или гледаш на всичките си дарби като част от теб и различни начини да се изразяваш?

Lile: При мен става така… Имам идея/муза и решавам в коя от сферите на възможностите ми да я осъществя, мода, рисуване, музика или да я материализирам през глината, и просто #действам.

GOLOKA: Какво е за теб успеха?

Lile: Нещо мимолетно. Има ли цел няма спиране ? след нея идва нова. По-скоро успешна се чувствам, когато имам спокойствието и подкрепата от вселената да творя и това да радва мен, и да се разбира/оценява от другите.

GOLOKA: А има ли успех без любов или по-скоро без човек, с когото да споделиш успеха? 

Lile: Има, да, едното е чисто материално, което също носи наслада, а другото е духовно, което можеш да споделиш с човекът до теб, но то носи двойно повече наслада ?

GOLOKA: Как се справяш с всичко, което правиш? Остава ли ти време за близките ти и за теб самата? 

Lile: Всичко, с което се справям съм аз. Времето ми винаги се разпределя по най-добрия начин, дори и да не ми изглежда точно така понякога.

GOLOKA: Какъв е първият ти спомен от детството?

Lile: Как плача в леглото си и виждам нещо като светлина над вратата, която ми казва спокойно: „Майка ти те обича, всичко е наред“. Бях на 3 някъде, стигнах до този спомен по време на регресия и се оказа, че тази светлина бях аз, от бъдещето… пращах си любов.

GOLOKA: Каква беше мечтата ти като малка? Успя ли да я сбъднеш?

Lile: Спомням си, че в пети клас си написах желание в шише, което хвърлих във морето и на него пишеше “Пожелавам си да съм винаги влюбена” и на по-късен етап осъзнах, че се е сбъднало, мисля, че съм влюбена в цялото пътешествие, което ми се случва в това тяло.

GOLOKA: Какво те усмихва, радва и забавлява най-много?

Lile: Саркастичен хумор и неконтролируеми емоции на някои хора.

GOLOKA: Иска ли ти се да промениш нещо, в себе си, в обкръжението си, в България?

Lile: Това е въпрос за кратка книга ? В себе си най-вече, наивността си в обкръжението и нямаше да имам проблем ако по-горе написаното отсъстваше от характерът ми. Към България като държава, нямам никакви оплаквания, прекрасна е, по-скоро пълнежът й е в процес на ъпгрейд, но всичко си върви по редът… надявам се !

GOLOKA: А не е ли промяната нещо константно в нашия свят, процес, с който може би е хубаво да свикнем? 

Lile: Мисля, че промяната е нещо, с което хората отдавна трябваше да са свикнали, аз не виждам смисъл в живота без промяна. 

GOLOKA: Какво би пожелала на нашите читатели и на тези, които се борят за мечтите си? 

Lile: Бих им казала да приемат живота не толкова сериозно и да знаят, че мечтите се променят с времето, затова да гледат повече личностното си щастие по пътя към мечтите си (нещо, на което аз се уча в момента). 

Вижте повече за LiLE тук:  

Instagram: lile_stanailovalile_studio / lile_casual 

Facebook: lilecasual 

Website: www.lilestudio.store 

NFT’s: www.foundation.app и opensea.io 

Абонирайте се за НОВИНИТЕ на GOLOKA и станете част от бандата, за да сте в час с всички нови продукти, промоции, събития и интересни #дейни агенти на светлината. За още повече ни следете в инстаграм: @golokawear и @golokagang

 #действай #GoForIt #golokawear #golokagang #golokafest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се, за да си в час

Публикации

ГРАФИТ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ

  Здравейте, приятели! Някои от вас знаят и помнят, други може би не са разбрали или са забравили, но ние ще напомним за нещо велико, което случихме заЕдно миналата 2023-та [...]
Виж повече

ГАЗАРА ЗАВИНАГИ

Хора, загубихме приятел, а българският рап загуби гениален бийтмейкър и МС, което палеше микрофоните, грамофоните и сцените – ГАЗАРА. Хип хопът никога няма да е същият. Правим тази тениска с идеална цел, [...]
Виж повече

СВЕТЪТ НА ЕДНАКВИТЕ

Светът на еднаквите е един проект, обръщащ специално внимание на децата с дислексия, които твърде често остават масово неразбрани. Основна причина затова възниква най-вече поради недостатъчната информираност по въпроса в [...]
Виж повече

Express your love for hip hop, skate and streetwear in just one GO.
#GoForIt

Абонирайте се за електронния ни бюлетин
Goloka burning wear // supported by digifox

Subscribe to our newsletter

Subscribe and get weekly emails about promotinos, hip hop news and other.

JOIN GOLOKA GANG

Sign up to our newsletter and
GET 10% off your first purchase.